Com arribar

Ubicació de la prova: Parc de les Nacions Unides, Terrassa

COM ARRIBAR AMB COTXE:

  • Des de Barcelona per la C-58 s’arriba a Terrassa i és recomanable agafar la sortida que va a la B-40 ja que aquesta et deixa just al Nord de la ciutat. Una vegada allà és recomanable aparcar als carrers adjacents del Parc de les Nacions Unides. Les zones recomanades d’aparcament es mostren en el mapa interactiu de color taronja.
  • Des de Manresa és recomanable agafar la C-16 o també es pot agafar la C-55 en direcció Terrassa. A continuació es segueix per la B-40, autovia que et deixa al Nord de Terrassa. Una vegada allà és recomanable aparcar als carrers adjacents del Parc de les Nacions Unides. Les zones recomanades d’aparcament es mostren en el mapa interactiu de color taronja.
  • Des de Girona, Lleida o Tarragona es recomana agafar l’opció de ruta preferible per cada participant.

COM ARRIBAR EN TRANSPORT PÚBLIC:

  • FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (FGC): S’ha d’agafar la línia S1 (Barcelona-Vallès) fins a l’estació de Terrassa Nacions Unides. Una vegada fora de l’estació a mà dreta es troba la part més baixa del Parc de les Nacions Unides. La zona de Box i de serveis es troba en la part superior.
  • RODALIES RENFE: S’ha d’agafar la línia R4 en el cas que es vingui des de Barcelona o de Manresa i s’ha d’agafar la línia R12 en el cas que es vingui des de Lleida fins a l’estació de Terrassa. Allà es pot optar per pujar caminant fins al Parc de les Nacions Unides (1km aprox.) o es pot optar per fer transbord i utilitzar FGC, utilitzant el túnel que connecta ambdues estacions (en el cas de FGC anomenada Terrassa Estació del Nord), i agafar un tren en direcció Terrassa Nacions Unides.

 

 

 

%d bloggers like this: